Wat is een bouwtechnische keuring ?

De bouwtechnische keuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke rapport is tevens geschikt en voldoet aan de eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. Bouwtechnische rapporten van Caljé Vastgoed en Beheer–Service worden erkend door de financiële instellingen.

De bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundigen van Caljé Vastgoed en Beheer-Service. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto's, wordt full color uitgeprint en in drievoud verzonden.

Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden is er een keuringslijst opgesteld. Tijdens de bouwtechnische keuring wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De bouwkundige inspecteurs van Caljé Vastgoed en Beheer-Service zijn goed opgeleid, hebben daarnaast tot 20 jaar ervaring in de bouw en kennen dus het klappen van de zweep.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Met een groot team worden dagelijks in geheel Nederland tientallen bouwtechnische keuringen uitgevoerd.

"Vandaag gebeld is snel gekeurd en geeft u zekerheid en onderbouwing bij het nemen van uw beslissing of in de onderhandelingen."